Over

Het Nachtkantoor betekent feest! Dansen, proosten, pret hebben met elkaar, dat is waar dit prachtige en kleurrijke bedrijf voor staat.

Oprichter Arnoud Brinkhuis startte in 2017 met het organiseren van kleinschalige feesten, in eerste instantie in cafés. Al gauw werd duidelijk dat hier zijn passie lag, het bij elkaar brengen van mensen, plezier bieden, het goede gevoel naar boven halen. Deze oud-docent, loopbaancoach en trainer besloot al vrij snel het roer volledig om te gooien, het organiseren van dance events, als vanzelf ontstond Het Nachtkantoor, inmiddels zijn grote trots.

Arnoud het nachtkantoor feesten dansen dance events evenementen gay lesbian Nijmegen
Feesten met een dikke glimlach
De cafés werden al gauw te klein, er bleek veel vraag te zijn naar goed georganiseerde, gezellige en ontspannen (dans-) feesten. Geen gedoe, geen gezeur, een avond stappen zoals het hoort en met een dikke glimlach weer naar huis. De locaties werden groter en afwisselender, de evenementen raakten steeds vaker uitverkocht. Momenteel werkt Het Nachtkantoor samen met bijvoorbeeld Watergoed in Valburg, Brebl Honigfabriek Nijmegen en Sprok aan de Waal in Bemmel. Meer en meer locaties tonen interesse en dat is een heel goed teken. De agenda van Het Nachtkantoor is goed gevuld en werkt vanuit verschillende concepten: Disco Sound Machine, Feesten voor 45+ en 60+ & CLUB MIX Gay & Lesbian dance events.